Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران در صحن امروز شورای شهر در مورد وضعیت ترافیک و آلودگی هوا اظهار داشت: متأسفانه در سال‌های گذشته در مدیریت شهری با ادعای اینکه می‌خواهیم تهران را ارزان اداره کنیم، نگهداشت شهر آسیب دیده است و این نتیجه تفکرات غلط است که سبب شد شبکه اتوبوسرانی هم بخش زیاد آن ساقط و به جای تعمیر اتوبوس‌ها آنها را راهی قبرستان ماشین‌ها کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: انبارهای مملو از قطعات یدکی مترو یکطرفه مصرف شد و اگر الان به فوریت جهت تامین این قطعات اقدام نشود، شرایط بدی را شاهد خواهیم بود.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران ادامه داد: اگر به فوریت در این زمینه عمل نکنیم با کمبودهای جدی مواجه خواهیم بود، در حالی که نیاز به تجهیزات و قطعات داریم.

تشکری هاشمی تصریح کرد: آلودگی هوای تهران بارها بررسی کارشناسی شده، آلاینده‌های غالب ذرات معلق زیر 2.5 میکرون با منشا صنعتی هستند. کارگروه‌های مقابله با آلودگی هوا بارها تشکیل شده و بیشتر مواقع طرح‌هایی مطرح می‌شود که هرگز به عمل درنمی‌آیند.

وی با اشاره به لزوم معاینه فنی موتورسیکلت‌های کاربراتوری گفت: تعطیلی کارخانه‌های شن و ماسه و آسفالت و کاهش حرکت کامیون‌ها طی شب‌ها در تهران هر چند در کاهش آلودگی مؤثر است، ولی تنها راهکار نیست.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران با اشاره به اینکه بیش از 80 درصد آلودگی از منابع متحرک تهران عامل آلودگی هوا هستند گفت: باید به موضوعات زیربنایی توجه کرد. کمتر از 5 درصد خودروهای فرسوده از رده خارج شده‌اند و باید هر چه بیشتر و بهتر موتورسیلکت‌های کاربراتوری هم به برقی تبدیل شوند.

تشکری هاشمی در ادامه درباره طرح ترافیک گفت: متأسفانه به جای اعمال قانون فقط به عوارض شهرداری پرداخته‌اند و جرایم راهنمایی و رانندگی حذف شده است در حالی که باید اعمال قانون برای کسانی که برای ورود به طرح ترافیک بدون مجوز می‌شوند را ثبت کرد.

وی درباره انتصاب مدیرعامل جدید شرکت بهره‌برداری متروی تهران گفت: برای مدیر جدید آرزوی موفقیت و از مدیر سابق تشکر می‌کنم، ولی باید توجه داشت با جابجایی افراد مشکل زیرساختی حل نخواهد شد، انبار خالی و بودجه  محدود با تغییر مدیریت دردی را دوا نمی‌کند.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: منابع موجود شرکت بهره‌برداری مترو جوابگو نیست و باید سریعا قطعات جدید برای تعمیر واگن‌ها خریداری شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: عضو شورای شهر تهران کمبود واگن رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۳۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات اجرایی خط ۹ مترو تهران

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران از آغاز عملیات اجرایی خط ۹ متروی تهران در هفته آینده خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محسن هرمزی در خصوص مشخصات کلی و محدوده‌های تحت پوشش خط ۹ متروی تهران اظهار داشت: این خط از مترو نقش مهمی در ایجاد یکپارچگی شبکه مترو دارد به طوری که با تمام خطوط مترو دارای ایستگاه تبادلی است.


وی ادامه داد: خط ۹ مترو بخشی از مسیر حلقه‌ای که به دور قسمت مرکزی تهران کشیده شده است را تشکیل و به محدوده متراکم مرکزی که توسط خطوط موجود مترو پوشش داده نشده، خدمت‌رسانی می‌کند.


معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران اظهار داشت: طول خط ۹ مترو بیش از ۵۲ کیلومتر است و ۳۷ ایستگاه با ۲۵ خروجی اضطراری دارد.


هرمزی با اشاره به اینکه خطوط متروی ۱،۲،۳،۴،۶،۷،۸،۱۰و ۱۱ با خط ۹ ایستگاه‌های تبادلی دارد گفت: این خط در طول مسیر خود از محدوده تقی آباد، دولت آباد، بزرگراه امام رضا (ع)، سه راه افسریه، بزرگراه بسیج، بلوار نبرد، فرودگاه دوشان تپه، خیابان دکتر آیت، سرسبز، بلوار هنگام، سایت نیروی دریایی، میدان ملت، خیایان شقاقی، خیابان گیلان، خیابان گل نبی، خیابان کوشا، بزرگراه حقانی، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان ایران زمین، میدان صنعت، پارک پردیسان، بلوار ایوانک، بزرگراه همت، دهکده المپیک، بزرگراه آزادگان، بلوار کوهک عبور کرده و در انتها به منطقه چیتگر می‌رسد.

دیگر خبرها

  • ایجاد واحد مددکاری اجتماعی پایانه شرق، ویژه دختران آسیب دیده
  • چگونه به نمایشگاه کتاب برویم؟ | تدابیر حمل و نقل عمومی برای دیدار با یارمهربان
  • ببینید | پاسخ سخنگوی شورای نگهبان به ادعای دریافت ۱۴۰ سکه توسط یک نماینده
  • آغاز عملیات اجرایی خط ۹ مترو تهران
  • همراهی متروی تهران با نمایشگاه بین‌المللی کتاب
  • ساخت و بازسازی ۲ هزار قلم قطعات نیروگاهی به‌ دست متخصصان مشهدی
  • افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر خانه در تهران/ گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت معامله می‌شود؟
  • سکه و طلا در بازار تهران ارزان تر شد
  • حل مشکل آلودگی هوای اراک نیاز به حمایت صنایع دارد
  • ◄ متروی قم در پیچ ؛ واگن 6 میلیاردی به 51 میلیارد رسید!